Open opkomsten 12, 19 en 26 september 2020

De komende drie weken, op 12, 19 en 26 september, zijn er open opkomsten voor iedereen met interesse in scouting. Tijdens deze opkomsten kunnen kinderen en jongeren vrijblijvend een aantal keer meedoen met de scouts van de Mr, Bakkergroep in Zierikzee.

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

De Meester Bakkergroep bestaat al 109 jaar maar is nog springlevend. De groep heeft een jong en enthousiast leidingteam en sinds 2017 een nieuw clubgebouw. En greep uit de activiteiten van Scouting Zierikzee;

• Eten koken op een zelfgemaakt vuur
  • Een eigen hut bouwen
  • Hiken in de Ardennen
  • GPS-speurtocht doen
  • Een schommelbank maken van houten palen
  • Maar vooral samen veel lol hebben!

Tijdens de open opkomsten kan je meedoen met de activiteiten van één van de vijf verschillende leeftijdsgroepen. Bij de Mr. Bakkergroep zijn groepen vanaf 5 jaar tot en met 23 jaar.

Bij Scouting is iedereen welkom. Geloof, sekse, huidskleur of handicap spelen geen rol, Scouting staat open voor iedereen. Iedereen is dan ook welkom op de openkomsten van de Meester Bakkergroep.

De open opkomsten zijn op 12, 19 en 27 september, de tijd hangt af van de verschillende leeftijdsgroepen. Deze zijn te vinden op de website van de Mr. Bakkergroep; https://scoutingzierikzee.nl/.  De locatie is de van Veenlaan 1, 4301 NN Zierikzee. Aanmelden voor de opkomsten kan met een e-mailbericht aan voorzitter@scoutingzierikzee.nl.

Your comment